OVER ONS

Hi! Mijn naam is Michelle, en sinds oktober 2020 moeder van dit lieve meisje op rechts: Joah Maevy.

Het plan om ooit voor mijzelf te beginnen spookte al langer door mijn hoofd, maar werkelijk de stap nemen durfde ik niet. Tot het einde van mijn zwangerschapsverlof in zicht kwam, en ik steeds meer ging nadenken over de toekomst. 

Wat ik als kersverse moeder al snel merkte, is dat er heel veel kleding te koop is. Felle kleurtjes en printjes zijn nooit zo mijn ding geweest, en dat is wel wat je vooral tegenkomt.

Toen ik eenmaal een concreet plan had bedacht voor Little Joah, wist ik dan ook 1 ding zeker: ik ga alleen producten verkopen die ik zelf mooi vind en vooral: enkel dingen die met heel veel liefde gemaakt zijn.

Ik ging daarom op zoek naar merken die bij dat plaatje passen en zo is ons huidige assortiment ontstaan. Mooie, eigentijdse producten van ondernemers die dit met heel veel liefde en (bijna altijd) met de hand gemaakt hebben.
 

Waar ik zelf veel aandacht en liefde aan besteed, is aan het inpakken van jouw bestelling! Niets leukers dan een pakketje thuisgestuurd krijgen, en zien dat het is ingepakt als cadeautje! 

© 2020 - 2021 Little Joah | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel